Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.
Az élelmiszeriparban kiemelkedően fontos a minőség, a higiénia és a biztonság. Detektálható jelölési megoldásainkkal támogatjuk ügyfeleinket, hogy megfeleljenek a HACCP rendszerben előírt magas szintű elvárásoknak.
A Német Szövetségi Élelmiszer-biztonsági Hivatal (BLV) adatai alapján Németországban 2022-ben rekordszámú kormányzati figyelmeztetést adtak ki szennyezett élelmiszerek miatt. Az ilyen incidensek száma évek óta növekszik, és az esetek gyakran komoly károkat okoznak, és súlyos következményekkel járnak a gyártó számára.
A műanyag elemek szennyeződést okozhatnak a termékben. Innovatív jelölőink különleges, fémadalékkal ellátott műanyagból készülnek: így a szabványoknak megfelelően kialakított folyamatokban használt, kereskedelmi forgalomban kapható fém- és röntgenérzékelők a legkisebb darabokat is képesek detektálni. Átfogó termékpalettát kínálunk az élelmiszeriparban használt gépek és berendezések jelölésére.
Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.
TECH TALK videóbeszélgetéseinkben az ügyfeleinknek kihívásokat jelentő problémákkal foglalkozunk: elemezzük a kiváltó okokat, és röviden bemutatjuk a Weidmüller megoldásait.
A szín-, fém- és röntgenérzékelők képesek észlelni az esetleges szennyeződést, mielőtt az élelmiszer piacra kerülne.
Átfogó választható kábel, huzal és készülékjelölő, amelyekhez a már bizonyított nyomtatórendszerek társulnak
A Weidmüller akkreditált laboratóriumában szigorú minőség-ellenőrzésnek vetjük alá jelölő termékeinket
A Weidmüller detektálható jelölőrendszerével konzisztensen magasan tarthatja a minőséget az élelmiszergyártásban
A jelölők abszolút nélkülözhetetlenek a gépekhez és rendszerekhez. Ilyen módon a mechanikus élelmiszerfeldolgozás elektromos komponenseinek és felszereléseinek biztonságnak és működésnek megfelelő azonosítása nagyon jelentős szempont, és ezért szem előtt tartja az általános élelmiszerbiztonsági szabványokat. A tanulmány bemutatja a releváns kialakítási alapelveket az idegen testek által okozott szennyeződések elkerüléséhez, és specifikus útmutatással szolgál az alkalmazásnak megfelelő jelölőrendszer kiválasztásához.
Új jelölők a Brauerei Strate sörfőzde számára
Borsody Péter
szerviztechnikus