FooldalTermékekMűhelymegoldások

Műhelymegoldások

Optimalizálja a berendezésgyártást tökéletesen összehangolt megoldásokkal, a gyártási folyamat minden fázisában

 

Ideális felszereltség minden munkafázishoz

 

A Weidmüller a legmegfelelőbb partner ahhoz, hogy a villamos berendezésgyártás minden fázisában - a tervezéstől a telepítésen át az üzemeltetésig - összehangolt megoldásokkal segítséget nyújtson az Ön műhelye számára. Sokéves  tapasztalatunkra építve, átfogó termékkínálatunk hatékony hasznosításával felgyorsítjuk a munkafolyamatait és növeljük a minőséget.

 

Az ipar 4.0-ban rejlő lehetőségek azonosítása és kihasználása

 

A Stuttgarti Egyetem gépi eszközök és gyártóegységek vezérlés-tervezési intézetének „Villamos
berendezésgyártás 4.0” című tanulmánya azt mutatja, hogy a hagyományos villamos berendezésgyártás a legidőigényesebb fázisa a tervezés és a szerelés. 
Részletesebben: A projekttervezés és az áramköri rajz létrehozásának lépései emésztik fel a teljes tervezési folyamat több mint 50%-át. A szerelés során a mechanikai szerelés és a vezetékezés által igényelt manuális folyamatok bonyolult kombinációja veszi igénybe a szerelési folyamatra fordított idő több mint 70%-át!

A klasszikus vezérlőszekrény építések legnagyobb idővesztesége

Optimalizálja folyamatait a Weidmüllerrel

 

80 % -kal gyorsabb és biztonságosabb folyamatok

Folyamatosan olyan termelékenységnövelő fejlesztéseken dolgozunk, amelyek középpontjában az időigényes munkafolyamatok állnak, mint mechanikai szerelés és a vezetékezés. Ilyenek például az alkalmazáshoz optimálisan igazodó szerszámok, jelölők és nyomtatók.

100 % kiváló minőség

A Weidmüller több mint 40 éve gyárt a legmagasabb igényeket kielégítő gépeket, jelölőket, nyomtatókat és szerszámokat. A vonatkozó szabványoknak megfelelő tanúsítványok és engedélyek önmagukért beszélnek: ezek Németországban gyártott első osztályú termékek, amelyekben megbízhat.

100 % -ig megbízható tervezés

A Weidmüller a kábelelőkészítés, -feldolgozás és szisztematikus jelölés terén sokéves tapasztalattal rendelkező, megbízható partner. A tökéletesen egységes adatokkal csökkentjük a lehetséges hibaforrásokat, és az időigényes munkafolyamatokra koncentrálva növeljük az Ön termelékenységét.

Egyablakos ügyintézőhely

Teljes körű megoldásaink bárhol és bármikor elérhetők világszerte működő hálózatunknak köszönhetően. Erre és a bevált logisztikai folyamatokra támaszkodhat. Nem számít, hogy Ön épp hol van.

Fedezze fel integrált megoldásainkat

A szabványosítás, az automatizálás és az integrált megoldások jelentős optimalizálási lehetőséget jelentenek, különösen ott, ahol a tervezési folyamatok nem egységesek, és időigényes manuális folyamatokat alkalmaznak. A Weidmüller intenzíven foglalkozik ezekkel a kérdésekkel annak érdekében, hogy minél jobb lehetőségeket kínálhasson az Ön számára.

Az eredmény: a munkahelyi megoldások teljes termékválasztéka, amelyekkel minden munkalépés tökéletesen illeszkedik a következőhöz, így a folyamatok akár 80%-kal gyorsabbak lehetnek, a tervezés megbízhatósága pedig 100%-os.