FooldalHírekHelyi hírek Szerszámszettek

Könnyen elérhető, mindig a megfelelő szerszámok

Komplett táskák és bőröndök a Weidmüllertől

 
 

Szerszámszettek a Weidmüllertől

 

Az új termék kombinációk számos előnnyel járnak. A felhasználó-specifikus szettek a legmegfelelőbb megmunkálást biztosítják minden alkalmazáshoz. Az új Stripax® Ultimate rendkívül alkalmas kemény és halogénmentes szigetelésű vezetékekhez. Emellett az új kétpólusú VT típusú feszültségmérők széles mérési tartományt biztosítanak 1-től akár 1 000V AC / DC-ig.

 

Könnyen kezelhető szerszámkészletek

 

A szerszámos táskák két különböző méretben kaphatók két különböző felszereltséggel. A P BAG táska mérete 260x170x50 mm, míg a P Bag XL  320x220x50 mm. Mindkét típus megerősített cipzárral rendelkezik.

 

Sokoldalú szerszámos bőröndök

 

Mindkét szerszámos bőrönd nagyméretű tárolóval elegendő helyet biztosít további szerszámok és eszközök számára.

 

A Pro Case egy puha bőrönd állítható hordszíjjal. A táska tartalmaz még egy belső zsebet dokumentumok számára, valamint számos zsebet a szerszámok elkülönítésére.  

 

A Top Case egy zárható keményfalú bőrönd robusztus polipropilén kerekekkel, valamint erős és ergonomikus kétkomponensű hordszíjjal. Ütésálló még hőmérsékleti ingadozások esetén is.

A bőrönd számos további rekeszt tartalmaz a különböző szerszámok tárolásához. Ha több helyre van szüksége csak távolítsa el a műanyag elválasztó lapokat így növelhető a tárolási kapacitás.

 

 

További videós ismertető a Weidmüller minőségi szerszámválasztékából