FooldalHírekHelyi hírek Akciós szettek ajándék teszterrel

Akciós szettek ajándék teszterrel

VT CL vagy VT LCL teszterek ingyen

 

Rendeljen 2018 május 31-ig a promócióban szereplő csupaszoló illetve krimpelő eszközeink közül, és mi megajándékozzuk egy VT CL vagy VT LCL érintkezésmentes feszültségteszterrel!*

 
 Teszter promóció
 
 

Érintkezés nélküli feszültség és mágneses mező teszterek

 

Az érintkezés nélküli feszültség és mágneses mező teszterek gyorsan és egyszerűen használhatók, mivel a vezetéket többé nem kell csupaszolni. Ideális eszköz nehezen hozzáférhető helyeken.

 

A Weidmüller tesztereiben a már bevált funkciók további előnyökkel bővültek. A felhasználók gyors és megbízható segítséget kapnak a hibaszűrések, biztonsági és funkcionális vizsgálatok elvégzéséhez. Tesztereink megfelelnek a vonatkozó szabványoknak és a VDE követelményeinek.

 

A teszterek nem csak a működés és a megfelelőség terén teljesítik a legújabb előírásokat, hanem a magas színvonalú kialakításuknak és minőségüknek köszönhetően jelentősen megkönnyítik a használatot.

 

 

VT CL műszaki adatok

VT LCL műszaki adatok

 

stripax® ULtimate és stripax® ULtimate XL stripax®

 

A speciálisan kifejlesztett egyedülálló pengével ellátott újdonságok kiegészítik a csupaszoló szerszámok termékcsaládját, mivel szinte minden kábeltípus szigetelésének eltávolítására alkalmasak.

A speciálisan kialakított pengék megkönnyítik a szigetelések eltávolítását anélkül hogy a vezetéket károsítanák.

 

stripax® ULtimate műszaki adatok

stripax® ULtimate XL műszaki adatok

 

 

PZ 10 SQR és PZ 10 HEX

A Weidmüller PZ 10 HEX és PZ 10 SQR krimpelőszerszámaival a felhasználók biztonságosan és időtakarékosan krimpelhetnek. Mindkét szerszám automatikusan igazodik a vezeték keresztmetszetéhez. A szerszámok műanyaggalléros vagy gallér nélküli érvéghüvelyekhez használhatóak a 0,14 mm² és 10 mm² közötti keresztmetszet-tartományban (AWG 26...8). A krimpelés egyetlen szerszámmal történik, tehát időigényes szerszámcsere nélkül.

 

PZ 10 SQR műszaki adatok

PZ 10 HEX műszaki adatok

 

 

*Az ingyenes teszterek csak a részt vevő kereskedésekben érhetők el a meghatározott idő alatt, a készlet erejéig.